Vállalati nyelvtanfolyamok

Élményórák online és személyesen, szakértő szervezéssel

Therementesítjük a HR osztályt

Profi szervezés

Teljes körű szolgáltatásunkkal a HR partnereként vesszük le a terhet a képzési program szervezésében, egy tanfolyamtól több százig, a jelentkeztetéstől, szintfelméréstől a visszamérésig és elégedettségmérésig.

Cégigénykre hangolt vállalati nyelvtanfolyam

Minden igényre

30 év tapasztalatával kínálunk beszédközpontú, vállalati nyelvtanfolyamokat szintlépéshez, szintentartáshoz, készségfejlesztéshez, szaknyelvi bővítéshez kiscsoportos és egyéni formában.

vállalati nyelvtanfolyamok

Vállalati nyelvtanfolyamok szakértő szervezéssel

Hagyományos vállalati nyelvtanfolyamok

Szintlépő nyelvtanfolyam

Level Up

Szintlépő nyelvtanfolyam: a 4 nyelvi készség fejlesztése, tankönyv, tematika, rendszeres számonkérés és szintzáró vizsga támogatja a szintlépést kb. 120 óra/év tempóban.

Üzleti nyelvtanfolyam

Business Go

Üzleti nyelvtanfolyam: Üzleti kommunikáció írásban és szóban, valós munkahelyi szituációkkal, az egyéni célokhoz igazítva a választott üzleti tankönyv és hanganyag követésével.

Készségfejlesztő nyelvtanfolyam

Skills Boost

Készségfejlesztő nyelvtanfolyam: Hat nyelvi részkészség fejlesztése külön-külön vagy egymás után: írás, beszéd, kiejtés, nyelvtan, olvasás, hallásértés.

Vállalati nyelvtanfolyamok cégigényekre hangolva

Prémium testreszabott nyelvtanfolyamok

Nyelvi coaching

Nyelvi coaching

Egyéni, rugalmas, on-the-job órák coaching szemléletű nyelvtanárral üzleti, soft skills és vezetői témákban pl. kiejtésjavítás, beszédkészség, felkészítés prezentációra.

Anyanyelvi tanárok

Anyanyelvi boost

Diplomás anyanyelvi tanárokkal kiejtés javítás és beszédkészség fejlesztés. Magas szintű fejlesztés, személyre szabott tematikával, ahol a nyelvi finomságokra is jut idő.

Testreszabott nyelvi képzési paletta

Puzzle

Egyedileg összeállított tematikájú nyelvi képzés. A témák a készségfejlesztés, szaknyelv és más, konkrét munkahelyi feladatok kategóriájából választhatóak az előzetes igényfelmérés során.

Melyik a legjobb választás a cég számára?

Hasonlítsd össze tanfolyamainkat

Kiváló tanárok

Tapasztalt üzleti nyelvtanáraink kimagasló nyelvtudással, megtervezett tematikával és órákkal, változatos feladatokkal, motiváló módszerekkel fejlesztik a munkahelyi csoportokat, résztvevőket. 

Élményórák

Megmozgató, érdekes órák ráhangoló és levezető gyakorlattal, interaktív, játékos tanulással, élő szituációk szóbeli gyakorlásával, pár- és csapatmunkával, 100% célnyelven és 80% tanulói aktivitással. 

Üzleti szituációk

A napi munkához szükséges készségeket minden tanfolyamba integráljuk: üzleti szókincs, meetingek, prezentációk, e-mail írás, érvelés, véleménynyilvánítás, kapcsolattartás a kollégákkal.  

Julearn+ applikáció

Innovatív mobilapplikációnk követi nyomon a jelenléteket, haladást és elégedettséget, és naprakész statisztikákat biztosít a szervezetnek, rendszeres riportokat küld a képzési program minden rögzített adatáról.   

A legjobb megoldás vállalati nyelvtanfolyamokra

Miért szeretik a Juve-órákat?

Profi, módszertanilag felkészült tanáraink szem előtt tartják a legfrissebb képzési trendeket, figyelik a haladást, megfelelően kezelik a csoportdinamikát, és mindenek előtt élménydús, hasznos órákat tartanak.

Erősségünk az egyéni igények figyelembevétele, a minőséget pedig rendszeres  óralátogatásokkal, illetve tapasztalt és elérhető szervezői csapattal tartjuk szinten. 

Kipróbálnád milyen velünk tanulni?

Nyílt programjaink, ahova bárki csatlakozhat

Blended tréningek

Egy téma fókuszú rövid tanfolyam, ahol önállóan tanulsz, de egy tanár és profi e-learning felületünk a segítségedre van.

E-learning

Nézd meg e-learning felületünket, ahol az üzleti nyelvet gyakorolhatod önállóan

E-mail tréningek

Iratkozz fel e-mailes tréningjeinkre, ahol hasznos tudást szerezhetsz az üzleti nyelvből
ingyenes

Partnereink mondták rólunk